Kalendari astronimik SQ

Kalendari astronomik

Sot është e premte, 8 tetor 2021, dita e 281-të e vitit. Deri në fund të vitit mbesin edhe 84-të ditë.

Shkup, 7 tetor 2021 (MIA) – Sot është e premte, 8 tetor 2021, dita e 281-të e vitit. Deri në fund të vitit mbesin edhe 84-të ditë.

Dielli në Shkup do të lind në ora 6 e 36 minuta, ndërsa do të perëndoj në ora 18 e 6 minuta.

Dita zgjatë 11 orë e 30 minuta.

Hëna, e cila është në fazën e Hënës së re, do të lindë në ora 8 e 46 minuta dhe do të perëndoj në ora 19 e 23 minuta

Butoni Kthehu në krye
Mbylle