Kalendari astronimik SQ

Kalendari astronomik

Sot e martë, 4 tetor i vitit 2022, dita e 276-t e vitit. Deri në fund të vitit kanë mbetur edhe 89 ditë. Dielli në Shkup do të lind në orën 6 e 32 minuta dhe do të perëndojë në orën 18 e 12 minuta.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle