Kalendari astronimik SQ

Kalendari astronomik

Sot e hënë, 3 tetor i vitit 2022, dita e 275-t e vitit. Deri në fund të vitit kanë mbetur edhe 90 ditë. Dielli në Shkup do të lind në orën 6 e 31 minutë dhe do të perëndojë në orën 18 e 14 minuta.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle