Kalendari astronimik SQ

Kalendari astronomik

Shkup, 1 tetor 2022 (MIA) – Sot e shtunë, 1 tetor i vitit 2022, dita e 273-të e vitit. Deri në fund të vitit kanë mbetur edhe 92 ditë.

Dielli në Shkup do të lind në orën 6 e 29 minuta dhe do të perëndojë në orën 18 e 18 minutë.

Dita do të zgjasë 11 orë e 49 minuta.

Hëna, e cila është në fazën e hënës së re, do të lindë në orën 12 e 42 minuta, ndërsa do të perëndojë në orën 21 e 32 minuta.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle