0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Ka përfunduar gërmimi dhe hedhja e themeleve rreth lindanit të deponisë së vogël në OHIS

Në periudhën nga shënimi zyrtar i fillimit të aktiviteteve të projektit “Heqja e barrierave teknike dhe ekonomike për fillimin e rehabilitimit të vendeve të kontaminuara me α-HCH, β-HCH dhe lindan në OHIS, 100122”, dhe duke iu referuar deponisë së vogël në OHIS, shumica e aktiviteteve të parashikuara në fazën përgatitore janë realizuar.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle