0_Maqedoni.Portal SQ0_Slajder SQKorrespondentë MaqedoniMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Ka filluar regjistrimi i studentëve të rinj në Universitetin “Goce Dellçev” në Shtip

Në Universitetin “Goce Dellçev” të Shtipit sot ka  filluar afati i parë i regjistrimit për studentët e rinj në vitin akademik 2022/23, në gjithsej 12 fakultete dhe tri akademi kanë 3.800 vende të lira.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle