Uncategorized SQ

Joveski, Veli dhe Ruskoska marrin pjesë në konferencën ndërkombëtare mbi të drejtat individuale dhe interesin publik në Shën Petersburg

Prokurori Publik i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Lubomir Joveski, së bashku me Prokurorin publik nga Prokuroria e lartë publike Shkup, Elvin Veli dhe Prokurorin publik themelor të Prokurorisë themelore publike për ndjekjen e krimit të organizuar dhe korrupsionit, Vilma Ruskovska, marrin pjesë në Konferencën Ndërkombëtare “Roli i prokurorëve në mbrojtjen e të drejtave individuale dhe interesit publik në dritën e rekomandimeve të Konventës Evropiane për të Drejtat e Njeriut”, e cila po mbahet në Shën Petersburg, Rusi.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle