0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQShkup SQ

Javën e kaluar 2.271 qytetarë e përdorën teleferikun për deri te Kryqi i Mileniumit

Në periudhën nga data 27 maj  deri 2 qershor 2.271 qytetarë e kanë shfrytëzuar teleferikun nga Vodno e mesme deri te Kryqi i Mileniumit, gjegjësisht vetëm gjatë vikendit (28 dhe 29 maj), 1.194 qytetarë kanë vizituar Vodnon dhe kanë përdorur teleferikun.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle