0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Java e shëndetit të grave

Në organizim të Asociacionit të Maqedonisë të gjinekologëve dhe obstetërve (AMGJO), sot në Qendrën Kulturore Informative - Shkup do të shënohet "Java e shëndetit të grave", me rastin e Javës evropiane të shëndetit të grave (nga 8 maj deri më 14 maj 2022). Ngjarja është pjesë e fushatës së AMGJO-s për sigurimin e mbrojtjes më të mirë institucionale gjatë gjithë jetëgjatësisë, si edhe informimit profesional shëndetësor për të gjitha kontrollet parandaluese dhe sjelljeve që do të kontribuojnë për ruajtjen e shëndetit të gruas.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle