Biznes SQBiznes.portal SQ

Janë paguar 182.3 milionë denarë subvencione ndaj fermerëve

Agjencia për mbështetje financiare në bujqësi dhe zhvillimin rural ka njoftuar se ndaj 7.267 fermerëve janë paguar 182,3 milionë denarë subvencione. Me pagesën janë përfshirë blegtorët si dhe prodhuesit e materialit të farës së certifikuar të gjeneratës së parë dhe të dytë për drithëra apo kultura industriale.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle