0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQEkonomi SQPolitikë SQShoqëri SQ

Janë ndarë 35 kontratat e fundit nga TAV programi për projekte infrastrukturore

Jam i kënaqur nga bashkëpunimi me TAV Maqedoni dhe të gjitha komunat që kanë aplikuar për kontratat, ndërsa fryt i këtij partneriteti trepalësh janë gjithsej 94 projekte infrastrukturore që kanë për qëllim drejtpërdrejt nevojat e përditshme reale të qytetarëve me vlerë 49, 7 milionë euro që në periudhën e ardhshme do të realizohen në 75 komuna në të gjithë vendin, porosit zëvendëskryeministri për Çështje ekonomike Fatmir Bytyqi në ndarjen e grupit të tretë të fundit të kontratave nga programi TAV për projektet infrastrukturore.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle