0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Ballina – Sllajder SQ0_Web_Përzgjedhja e redaktorit SQBiznes SQBiznes.portal SQBiznis.Slajder SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQShoqëri SQ

Janë kufizuar marzhet edhe për prodhimet e qumështit

Qeveria në mbledhjen e sotme të 87-të solli Vendim për plotësim të vendimit për kushte të posaçme për tregtimin e disa mallrave të veçanta, me çka, me propozim të Ministrisë së Ekonomisë, ngrihet marzha edhe për prodhimet e qumështit: gjizës, djathit të bardhë të lopës dhe djathit të bardhë të përzier, kaçkavalit, kosit, ajkës dhe jogurtit. Për këto prodhime kufizohet marzha më e ulët tregtare deri dhjetë për qind në tregtinë me shumicë dhe tregtinë me pakicë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle