0_Maqedoni.Portal SQKronikë SQKronikë.portal SQShoqëri SQ

Janakievski: Gruevski me pyeste për lokacionet në Parkun pyjor Vodno

- Nikolla Gruevski, i akuzuar në rastin "Parcelat në Vodno", nga pozita e kryetarit të Komitetit për Ekspansion Ndërtimor (KEN), personalisht është interesuar për disa toka në pjesën e Parkut pyjor në Vodno. Këtë në dëshminë e sotme si dëshmitar e tha Mile Janakievski, i cili në vitin 2012 ishte në funksionin ministër i Transportit dhe Lidhjeve dhe theksoi se për tokën në vendin Sherbetnicë dhe toka mbi lokacionin e Kishës Katolike, e ka kuptuar prej kur në kuadër të KEN, e kanë vizituar komunën Qendër.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle