0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Jakimovski: Është e papërgjegjshme në kopshte të pranohen fëmijë nga jashtë, ndërsa fëmijët nga Karposhi të rrinë në shtëpi

Kryetari i Komunës së Karposhit, Stevço Jakimovski, sot në mëngjes ka pasur takim pune me drejtorët e kopshteve në komunë, për të diskutuar për problemin kryesor - numrin e madh të fëmijëve nga komuna që presin për regjistrim në kopshte. Është konstatuar se arsyet kryesore të problemit janë hapësirat e kufizuara dhe mosrespektimi i vendimit të Këshillit për mos regjistrimin e fëmijëve nga komunat tjera. Kryetari konsideron se është e papërgjegjshme që drejtorët të regjistrojnë fëmijë nga komunat tjera, ndërsa fëmijët e komunës të rrinë në shtëpi.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle