0_Maqedoni.Portal SQKultura.Slajder SQKulturë SQKulturë.Portal SQMakedonija.Slajder SQ

ITShKSh, vizitë Institutit francez në Shkup

Drejtori i ITShKSh-së, Skender Asani, i shoqëruar nga kryetari i Këshillit të ITShKSh-së, Sevdail Demiri dhe hulumtuesi shkencor, Ardian Ramadani, i cili është edhe përkthyes, vizituan Institutin francez në Shkup, si një antenë e rëndësishme e Ambasadës së Francës në Shkup dhe u takuan me këtë rast me drejtorin e ri të Institutit Francez, njëkohësisht këshilltar për bashkëpunim dhe veprim kulturor, Ygo Beshtel, si dhe me atasheun kulturor dhe zëvendësin e tij, Branko Çobanov.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle