0_Maqedoni.Portal SQKulturë SQKulturë.Portal SQSektori civil SQ

ITSHKSH, me përvoja të reja nga Qendra Mandel për studime të avancuara të holokaustit në Uashington

Një delegacion shkencor nga Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore dje vizitoi Qendrën Mandel për studime të avancuara të holokaustit, në kuadër të Muzeut Memorial të Holokaustit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Uashington dhe u prit nga udhëheqësit e kësaj qendreje, Emil Kereni dhe Andrea Betraud. Këtij delegacioni po i prin drejtori i ITShKSh-së, prof.dr. Skender Asani, i shoqëruar nga hulumtuesja shkencore e Departamentit për kujtimin dhe edukimin e Holokastit në kuadër të ITShKSh-së, Maja Susha dhe Elmedina Asani nga shoqata “Acta non Verba”.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle