0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQPolitikë SQ

Isaku: Ditë e suksesshme për përforcimin e rolit të gruas në shoqëri

– Me organizimin e konferencës së parë “Gratë në politikën e jashtme”, Ministria e Punëve të Jashtme e theksoi nevojën e aktualizimit të çështjes së barazisë gjinore dhe përfshirje më të madhe të gruas në procesin e vendimmarrjes në vend. E krijuam Rrjetin e parë të grave diplomate nga Ballkani Perëndimor 6, me ambicien që i njëjti të zgjerohet edhe në Rajonin e Evropës Juglindore. Vazhdojmë me entuziazmin e njëjtë që të angazhohemi për tejkalimin e dallimeve gjinore edhe gjatë sesioneve të nesërme, theksoi zëvendësministrja e Punëve të Jashtme, Fatmire Isaku në konferencën e sotme për media.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle