0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQPolitikë SQSektori civil SQShoqëri SQ

IRI: Kryetarët e komunave janë të pa interesuar, ndërsa qytetarët nuk marrin pjesë në vetëqeverisjen lokale

Kryesisht puna e dobët e kryetarëve të komunave dhe mos përfshirja e qytetarëve në vetëqeverisjen lokale, para së gjithash për shkak të mungesës së interesit të pushtetit lokal.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle