0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

IQMPEA: Të rinjtë në rajon kërkojnë nga autoritetet e tyre më shumë mjete digjitale për rritjen e ndërgjegjësimit ekologjik dhe një mjedis më të shëndetshëm jetësor

Instituti për qeverisje të mirë dhe perspektiva euroatlantike (IQMPEA) në shkurt të këtij viti ka realizuar një sërë fokus grupesh me të rinjtë, ndërsa hulumtimi ka treguar se ajri i pastër dhe mbrojtja e mjedisit jetësor janë ndër temat më të rëndësishme për të rinjtë nga Ballkani, por është e nevojshme ngritja e ndërgjegjësimit ekologjik që në moshë të vogël.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle