0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQBiznis.Slajder SQEkonomi SQ

Investitorët në tryezë të rrumbullakët me Bytyqin, energjetika dhe infrastruktura në fokus

- Energjetika dhe infrastruktura, mbështetja e investitorëve në zonat e lira ekonomike, tregu i punës, si dhe çështjet doganore dhe tatimore, ishin temë e tryezës së rrumbullakët të cilën e organizoi Delegacioni i Ekonomisë Gjermane në Maqedoninë e Veriut bashkë me Asociacionin e Kompanive të Huaja me Prodhimtari të Avancuar Teknologjike pranë Këshillit të Investitorëve të Huaj dhe Oda Ekonomike Amerikane AmÇam.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle