0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Interesimi për vaksinim në mesin e qytetarëve të Kërçovës ka rënë

Në dhjetë ditët e fundit, interesi për vaksinimin kundër Kovid -19 në mesin e qytetarëve të Kërçovës ka rënë pak. Përkundër këtij fakti, numri i përgjithshëm i qytetarëve të imunizuar është në rritje dhe nga mesi i muajit në komunë u imunizuan 13477 qytetarë, ndërsa 9868 persona e morën vaksinën e dytë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle