0_Maqedoni.Portal SQKulturë SQKulturë.Portal SQShoqëri SQ

Instituti Levine nga Uashingtoni do të mbështesë ITSHKSH në edukimin për Holokaustin

Në ditën e dytë të qëndrimit në Uashington, ekipi i hulumtuesve nga ITShKSh-ja, i udhëhequr nga drejtori, prof. dr. Skender Asani, dje vizitoi Institutin Levine për edukimin e holokaustit, në kuadër të Muzeut Memorial të Holokaustit të Shteteve të Bashkuara në Uashington. Me këtë rast, përfaqësuesit e këtij Instituti: Christina Chavarria, Bethany Nagle dhe Andrea Bertrand nga Muzeu Memorial i Holokaustit u treguan të gatshëm që gjithë eksperienca në sferën e edukimit të holokausit dhe përkthimin e botimet e ndryshme nga kjo sferë të jenë në dispozicion të Departamentit të hulumtimit dhe edukimit të holokaustit pranë ITShKSh.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle