0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQEkonomi SQSektori civil SQ

Institucionet shtetërore kanë lidhur kontrata me vlerë 8 milionë euro për mirëmbajtjen dimërore të rrugëve

Institucionet shtetërore kanë lidhur marrëveshje për furnizim publik  me firmat private për mekanizëm,  punëtorë, kripë dhe rërë për mirëmbajtjen e rrugëve në kushte dimërore për sezonin 2021-2022 në vlerë prej gjysmë miliard denarë (8 milion euro), tregon  hulumtimi dhe baza e të dhënave të marrëveshjeve nga institucionet shtetërore me firmat private për mirëmbajtje dimërore të rrugëve  për sezonin 2021-2022 të Qendrës për Komunikim Civil.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle