0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

Inspektorati i Mjedisit Jetësor do të referojë për punën e bërë në gjysmën e dytë të vitit 2021 dhe për aktivitetet vijuese

- Inspektorati Shtetëror i Mjedisit Jetësor sot në konferencë për media do t'i prezantojë të dhënat nga raporti gjashtëmujor për punën e bërë të Inspektoratit në periudhën korrik - dhjetor 2021.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle