0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Ballina – Sllajder SQ0_Web_Përzgjedhja e redaktorit SQMKD-AL SQPolitikë SQ

Inspektimi i mëvetësishëm ndërtimor lokal – parakusht për parandalimin e korrupsionit

Ndikimi dhe pushteti i kryetarëve të komunave, partive dhe grupeve të biznesit paraqet rrezik të lartë për korrupsion dhe anashkalim të interesit publik gjatë mbikëqyrjes inspektuese në fushën e urbanizmit dhe ndërtimtarisë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle