0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Industria e mishit kërkon zgjatjen e masës për importin e lëndëve të para edhe për gjashtë muaj

Edhe gjashtë muaj të vazhdojë masa e cila parasheh 0 për qind doganë që 50 për qind nga sasitë e importuara të mishit të derrit të përdorura në vitin e kaluar, kërkojnë përpunuesit dhe paralajmërojnë se nëse kjo nuk ndodh, produktet e mishin do të rriten me të paktën 15-20 për qind, por ka mundësi edhe të mbyllen kapacitetet apo të zhvendosen në fqinjësi, gjë që do të lërë pa punë 500 familje në një rajon.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle