0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQShoqëri SQ

Indeksi i transparencës së vetëqeverisjes lokale: Standarde të ulëta për konsultime, transparencë, monitorim dhe kontroll në punë

Njësitë e vetëqeverisjes lokale zbatojnë standard të ulëta për konsultime, transparence, monitorim dhe kontroll në punën e tyre, treguan të dhënat nga hulumtimi I Fondacionit për internet dhe shoqëri Metamorfozis.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle