0_Web_Aktuale SQBallkan SQBallkan.portal SQSvet.Slajder SQ

Incko i shfrytëzoi kompetencat dhe i imponoi ndryshimet në Ligjin për ndalesë dhe mohim të krimeve të luftës dhe gjenocidit në BeH

Përfaqësuesi i lartë i KB-së për Bosnjë e Hercegovinë, Valentin Incko, sot i solli  ndryshimet në Kodin penal të vendit me të cilat ndalohet dhe sanksionohet me burg mohimi i krimeve të luftës, përfshirë edhe gjenocidin në Srebrenicë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle