Impresum

Agjencia Informative Mediatike

Rr. Sheshi “Presveta Bogorodica” nr. 3 Shkup,  1000 Shkup
Fahu postar 4
Shkup 1000, Republika e Maqedonisë së Veriut

Tel.:  (02) 2461600

mia@mia.mk
www.mia.mk

Drejtor i përgjithshëm dhe kryeredaktor:

Dragan Antonovski
dragan.antonovski@mia.mk

Zëvendës-drejtor i përgjithshëm:
Tel.:  (02) 2461600

Halјit Ajdini
halit.ajdini@mia.mk


Redaktorë të Redaksisë së brendshme-politike:

Tel.:  (02) 2461600
reporteri@mia.mk
soopstenija@mia.mk

Redaksia e korrespondentëve:
Tel:  (02) 2461600
dopisnici@mia.mk

Redaktorë të Redaksisë së jashtme-politike:
Tel:  (02) 2461600
desk@mia.mk

Redaktor i servisit në gjuhën shqipe:
Tel.: (02) 2461600
albanskiservis@mia.mk

Redaktor i servisit në gjuhën angleze:
Tel.:  (02) 2461600
angliskiservis@mia.mk

Foto servis:
Tel.:  (02) 2461600
foto@mia.mk

Teknikë dhe informatikë:
Tel.:  (02) 2461600,
tehnika@mia.mk

Marketing:
Tel.: (02) 2461600
marketing@mia.mk

Logjistikë:
Tel.:  (02) 2461600
uprava@mia.mk

Butoni Kthehu në krye
Mbylle