Kultura.Slajder SQKulturë SQKulturë.Portal SQ

IKOM e publikoi zyrtarisht Listën e 18-të të kuqe, janë përfshirë 119 objekte në 10 vende

IKOM e ka publikuar zyrtarisht Listën e 18 -të të saj të kuqe, e cila përmban 119 objekte nga 45 muzeume nga 10 vende të Evropës Juglindore, përfshirë Shqipërinë, Bosnjë e Hercegovinën, Bullgarinë, Kroacinë, Malin e Zi, Maqedoninë e Veriut. Moldavinë, Rumaninë, Serbinë dhe Slloveninë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle