0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Suksese të reja nga nxënësit e “Jahja Kemal” në një Garë ndërkombëtare në Londër

IGO 2022 organizuar dhe sponsorizuar nga North London Grammar School, Londër, Britani e Madhe mirëpritën 168 nxënës nga 29 shtete (Azerbajxhan, Bangladesh, Kanada, Ekuador, Gjermani, Indonezi, Lituani, Maqedoni, Meksikë, Filipine, Rumani, Tajlandë...) me 90 projekte tejet kreative dhe inovative në 6 kategori (Shkenca kompjuterike, energji, inxhinieri, shkencë mjedisore, filma të shkurtër dhe shkenca sociale).

Butoni Kthehu në krye
Mbylle