Shëndeti SQ

Hulumtim: Vegjetarianet kanë gjasa më të mëdha të thyejnë këllkun

Gratë të cilat preferojnë ushqim vegjetarian kanë gjasa dhe rrezik më të madh ta thyejnë këllkun në moshën e mëvonshme të jetës, tregon një hulumtim i ri.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle