0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQPolitikë SQShoqëri SQ

Hulumtim: Shëndetësia dhe ekonomia tema më të rëndësishme për qytetarët

Mbrojtja shëndetësore (85%) dhe stabiliteti ekonomik-social (82%) janë temat më të rëndësishme në interes të popullatës së përgjithshme që jeton në vend dhe marrja e aktiviteteve speciale pragmatike për përmirësimin e cilësisë së jetës është motivim kyç për njerëzit që të qëndrojnë aktiv në mënyrë shoqërore dhe politike – këtë e tregon analiza gjithëpërfshirëse për “ndikimin e faktorëve demografik ndaj pjesëmarrjes së qytetarëve në jetën publike dhe edukimin e votuesve në Maqedoninë e Veriut” të implementuar nga ana e Fondacionit ndërkombëtar për sisteme zgjedhore (IFES) në partneritet me Këshillin kombëtar rinor të Maqedonisë së Veriut (KKRM).

Butoni Kthehu në krye
Mbylle