0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQPolitikë SQShoqëri SQ

Hulumtim për transparencën e gjyqësisë: Nevojitet sigurim të qasjes së barabartë dhe informacione në kohë për të gjithë

Më shumë mbahet llogari për mundësimin e transparencës formale sesa asaj esenciale në gjyqësi, ndërsa cilësia e kornizës momentale ligjore nuk kontribuon mjaftueshëm për transparencën optimale dhe për transparencën e sektorit gjyqësor, tregojnë rezultatet nga hulumtimi "Qëndrime dhe perceptime të gazetarëve për transparencën e gjyqësisë në Maqedoninë e Veriut”.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle