Uncategorized SQ

Hulumtim për profesionistët që punojnë me viktimat e dhunës me bazë gjinore

Qendra e Krizave "Shpresa" në partneritet me organizatën e shoqërisë civile "Pliadis" sot do t'i prezantojë rezultatet e hulumtimit të realizuar në kuadër të projektit "Mbështetje për praktikat inovative në kujdesin ndaj vetes, mirëqenies dhe qëndrueshmërisë te profesionistët që punojnë me viktimat e dhunës me bazë gjinore”, mbështetur nga Agjencia e SHBA-së për zhvillim ndërkombëtar (USAID).

Butoni Kthehu në krye
Mbylle