0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMakedonija.Slajder SQSektori civil SQ

Hulumtim: Më shumë televizione nuk kanë koncept të menduar për programin për fëmijë

Më shumë televizione nuk kanë koncept të menduar mirë për atë se në çfarë mënyre, përmes cilave programe do tu drejtohen fëmijëve dhe nuk mbajnë llogari për të kultivuar publikun e tyre të ardhshëm që në këmbë të vogla, kjo u konkludua në debatin e sotshëm “Analiza e aspekteve gjinore në TV programet për fëmijë: A po ndërtojmë vetëdije kritike tek fëmijët?”, në të cilën u prezantuan orientimet e hulumtimit “Analizë e aspekteve gjinore në programet për fëmijë në televizionet tokësore kombëtare” të përpunuar nga Instituti RESIS për ASHAM.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle