0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQVideo deklaratë SQVideo SQ

Hulumtim i ARS: Arsimi cilësor faktor i rëndësishëm për jetë cilësore, çdo i treti i ri dëshiron të shpërngulet

- Arsimi cilësor, faktori më i rëndësishëm për përmirësimin e cilësisë së jetesës në shtetin tonë dhe mësimi praktik, janë problemi më i madh në institucionet arsimore, ndërsa gati çdo i treti i ri dëshiron të shpërngulet në ndonjë shtet tjetër, tregon hulumtimi i Agjencisë për Rini dhe Sport i zbatuar në nivel kombëtar në periudhën nga janari deri në mars të vitit 2022.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle