0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Hulumtim: 73 për qind e fëmijëve prej 1 deri 14 vjeç kanë qenë të ekspozuar ndaj metodës së dhunshme të disiplinimit

Gjithsej 73 për qind e fëmijëve të moshës prej 1 deri 14 vjeç ishin të ekspozuar ndaj ndonjë metode të dhunshme të disiplinimit, përkundër vetëm 22 për qind të cilët ishin disiplinuar pa dhunë. Rreth 67 për qind e fëmijëve i ishin nënshtruar agresionit psikologjik, tregon Hulumtimi multi-indikatorësh klasterial (MIKS) i Entit shtetëror për statistika, zbatuar gjatë vitit 2018-2019, si pjesë e programit global për gjendjen e fëmijëve dhe grave.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle