0_Maqedoni.Portal SQPolitikë SQShoqëri SQ

HRMV Infrastruktura dhe INFRAKOS do të aplikojnë për grant prej 700.000 eurove për bashkëpunim ndërkufitar

Ndërmarrja publike për infrastrukturë hekurudhore Hekurudha e RMV-së dhe Infrastruktura hekurudhore e Kosovës INFRAKOS SHA do të punojnë në projekte të përbashkëta me rëndësi për brezin kufitar të dy shteteve, do të vendosin stacion të përbashkët kufitar dhe do të shkëmbejnë përvoja.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle