Kultura.Slajder SQKulturë SQKulturë.Portal SQ

Homazh për Omer Kaleshin në Galerinë Kombëtare – Shkup

Galeria Kombëtare organizon homazh për piktorin e nderuar dhe të çmuar Omer Kaleshi, i cili vdiq në prill të këtij viti, pas një sëmundje të gjatë. Ekspozita për nder të tij do të hapet në Çifte hamam, më 16 qershor, ora 12:00. Ekspozita organizohet në bashkëpunim me Universitetin Nënë Tereza-Shkup dhe anëtarët e familjes së Omer Kaleshit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle