0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQ

Hasani: Sistemi i mbrojtjes i qëndrueshëm, efikas dhe bashkëkohor që është kusht për pozicion të qëndrueshëm ndërkombëtar të shtetit

Mbrojtja paraqet një nga funksionet më vitale të shtetit ku qëndrueshmëria e brendshme dhe e jashtme janë parakusht bazik për zhvillim shoqëror dhe rritjen e mirëqenies së qytetarëve dhe të shtetit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle