0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQLink i drejtpërdrejtë SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Hapja solemne e Qendrës së digjitalizimit në Arkivin Shtetëror (drejtpërdrejtë)

Ceremonia e hapjes së Qendrës së digjitalizimit në kuadër të departamentit për rregullimin dhe përpunimin e lëndës arkivore – periudha osmane, pajisjet e së cilës janë dhuruar nga TIKA.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle