0_Maqedoni.Portal SQPolitikë SQShoqëri SQ

Hapet Qendra e parë për familjet në kujdes në Shkup

Prej sot është hapur Qendra e parë për mbështetje të familjeve në kujdes në Shkup, e cila do të funksionojë pranë Institucionit publik për fëmijë "11 Tetori". Detyra kryesore e Qendrës është mbështetja, asistimi dhe udhëzimi i familjeve në kujdes, për sigurim të kujdesit adekuat të fëmijës së akomoduar në to. Gjithashtu, do të bëhet edhe vlerësimi, trajnimi dhe përgatitja e familjeve të ardhshme në kujdes.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle