0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

Hapet qendër e re për trajnim të dhuruesve të shërbimeve sociale

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut sot realizoi Qendër trajnuese edukative për zbatim të trajnimeve për të rritur dhe kujdestarë për ndihmë dhe kujdes të personave të moshuar dhe personave me pengesa, trajnime për  asistentë personal të personave me invaliditet, trajnime për kujdestarë peliativ për personat e pamundshëm, si dhe trajnime për asistentë për kujdes të personave me sëmundjen e Alzheimerit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle