Evropë SQEvropë.Portal SQ

Gugëll do të paguajë për publikim të lajmeve nga AFP

- Gugëll dhe agjencia e lajmeve AFP arritën marrëveshje sipas së cilës gjiganti i internetit do të paguajë për përmbajtjet onllajn të agjencisë franceze të lajmeve, të cilat paraqiten te kërkuesi.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle