0_Maqedoni.Portal SQEkonomi SQShoqëri SQ

Grupacioni i prodhuesve dhe përpunuesve të tavolinave të plastikës do të flasë për sfidat me të cilat përballet

Grupacioni i prodhuesve dhe përpunuesve të tavolinave të plastikës pranë Lidhjes së odave ekonomike sot në konferencë për shtyp do t'i kumtojë sfidat me të cilat përballet ky sektor për shkak të hyrjes në fuqi të ndryshimeve të reja ligjore me të cilat rritet çmimi i shitjes së qeseve okso-biodegraduese.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle