0_Web_Ballina – Sllajder SQBallkan SQBallkan.portal SQBiznes SQBiznes.portal SQBiznis.Slajder SQKorrespondentë BotëSvet.Slajder SQ

Greqia propozon formimin e fondit evropian për përballje me çmimet e larta të gazit natyror

- Formimin e një fondi evropian në vlerë prej 80 miliardë euro për përballje me pasojat nga çmimet e larta të gazit natyror, propozon Greqia, përmes letrës dërguar nënkryetarit ekzekutiv të KE-së përgjegjës për marrëveshjen e gjelbër evropiane, Frans Timermans dhe komisarit të energjetikës, Kadri Simson, dërguar nga ministri i Mjedisit Jetësor dhe Energjisë, Kostas Skrejas, informon korrespondentja e MIA-s nga Athina.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle