0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Grante për shkolla ​​për aktivitete që promovojnë multikulturalizmin

Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka publikuar thirrje për grante për shkollat ​​fillore dhe të mesme publike që do të realizojnë aktivitete të përbashkëta të nxënësve që kontribuojnë në zhvillimin dhe promovimin e multikulturalizmit, integrimit ndëretnik dhe tolerancës.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle