0_Maqedoni.Portal SQKorrespondentë MaqedoniLajme nga komunat SQ

Gostivar: Mungojnë gjysma e regjistruesve nga komuniteti maqedonas, turk dhe rom

Në ditën e fundit të afatit  nga konkursi i regjistruesve, në Gostivar nuk ka mjaft të paraqitur sipas numrit të parashikuar. Mungojnë 14 regjistrues  maqedonas, 7 turq dhe dy romë. Vendet për regjistrues  shqiptarë dhe instruktorë janë plotësuar.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle