0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Gjyqtarët nuk ndihen të lidhur mjaftueshëm me punën e Këshillit Gjyqësor, i cili duhet të tregojë transparencë të plotë

Gjyqtarët nuk ndihen të lidhur sa duhet me punën e Këshillit Gjyqësor. Ata ndihen të tjetërsuar dhe nuk ndjejnë se Këshilli Gjyqësor është ai që i përfaqëson dhe i mbron interesat e tyre, as që promovon pavarësinë e gjyqësorit në përgjithësi. Këshilli Gjyqësor pritet të jetë bartës i reformës së paralajmëruar në të ardhmen, me shpresën se sistemi gjyqësor i reformuar dhe metodologjitë e prezantuara për vlerësimin e punës së gjyqtarëve do të sjellin një rezultat pozitiv përsa i përket gjendjes së gjyqësorit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle